Design4W3
info@design4w3.nl
Polstraat 67F12
7411 KX Deventer
KvK V&T 08124369

 

Quality Last Longer

Degelijk Webdesign en High Quality Web Hosting

One Stop Web Services

 


Webhosting Pakketten

Aanbod

Design4W3 kan ook de hosting van uw website verzorgen. De hosting kosten worden in grote mate bepaald door de locatie van de server en in welke mate de server belast is. Bij Design4W3 zal uw site ondergebracht worden op een snelle en vooral betrouwbare server.

Bij elk hostingpakket zal het geavanceerde control panel van Plesk ter beschikking worden gesteld. Hierdoor wordt het mogelijk om zelf aanpassingen aan te brengen indien gewenst.

Er zijn 3 standaard pakketten samengesteld. Sluit geen van de pakketten aan op uw wensen dan kan ook een aanbieding worden gemaakt voor een pakket op maat. De standaard pakketten zijn:

Start € 1,50 per maand
Basis € 3,75 per maand
BasisPlus € 7,50 per maand

Start

Met het Start pakket heeft u een goede start op het web. Genoeg ruimte om een bescheiden site te hosten en ruimte voor een mailbox. Met 10 Mb webruimte en 1Gb data verkeer kunt u reeds veel informatie vertonen en vele bezoekers van de inhoud van uw site laten genieten.

Basis

Het Basis pakket is voor de meeste websites van toepassing. Voldoende webruimte en meerdere mail boxen. Tevens kunt u een aantal sub-domeinen aanmaken zonder extra kosten. Met 25 Mb webruimte en 2 Gb data verkeer kan een illustratieve en mooie site worden verzorgd.

BasisPlus

Het BasisPlus pakket is voor de grotere websites met een royale webruimte en meerdere mail boxen. Tevens kunt u een groot aantal sub-domeinen aanmaken zonder extra kosten. Met 60 Mb webruimte en 3 Gb data verkeer kan een zeer uitgebreide en professionele site worden verzorgd.

Logo valid CSS       Logo Valid HTML 4.01

Duidelijk, Transparant, Flexibel en Bedreven!


Cross-Browser en Multi-Browser Webdesign


Alle hosting pakketten hebben het meest geavanceerde en klant­vriendelijke control panel van Plesk


Uw site draait onder het Linux besturings­systeem, een garantie voor krachtig en probleemloos functioneren.


Uw site maakt gebruik van de Apache http server, de meest populaire web server.


PHP Hypertext Preprocessor, de krachtige server-side scripting taal bij uitstek.


MySQL, het meest populaire database programma


Design4W3 Webdesign en Webhosting - Degelijk en Betrouwbaar
- Promoters -