Design4W3
info@design4w3.nl
Polstraat 67F12
7411 KX Deventer
KvK V&T 08124369

 

Quality Last Longer

Degelijk Webdesign en High Quality Web Hosting

One Stop Web Services

 


Web Announcement

Wat Betekent Dit?

kleine foto vrouw met megafoon

Met Web Announcement zal de inhoud van de website toegankelijk worden gemaakt voor de buitenwereld. Zo zal de website van een web adres (URL) worden voorzien. Hiertoe moet er een domeinnaam worden gereserveerd en uw website zal gepresenteerd moeten worden als bezoekers uw domeinnaam ingeven bij hun bezoek aan het medium van het World Wide Web. Hiervoor moet de website worden onderbracht bij een hosting provider. Design4W3 zal deze activiteiten voor u uitvoeren en uw site onder brengen bij een hosting provider.

Is Dat Alles?

Nee, dit is maar het begin. Vaak houdt de service hier op en wordt er tegen een meerprijs aangeboden om uw site aan te bieden bij de belangrijkste zoekmachines. Doe dit niet en Design4W3 zal u dit dan ook niet aanbieden. Het is namelijk zo dat de belangrijkste zoekmachines automatisch uw website zullen vinden. Hiervoor is namelijk tijdens de Web Construction fase speciale codering opgenomen zodat uw website automatisch door de zoekmachines zal worden gevonden. Het duurt in de regel 6 tot 8 weken voordat uw pagina wordt opgenomen.

Verder is het van belang dat de referentie naar uw website wordt opgenomen in een toepasselijke selectie van de zogenaamde startpagina's. Deze start pagina's kunnen landelijk gericht zijn of alleen op de directe regio rondom uw bedrijf of winkel.

Was Dat Alles?

Nee, Design4W3 heeft nu gedaan wat zij op eigen kracht kon doen. De promotie van een website moet nu ook uw aandacht hebben. Bedenk, dat een website de potentie heeft om een zeer groot aantal (potentiële) klanten te bereiken .... en dat u met een website zeer veel meer informatie kunt presenteren dan op een eenvoudig (zwart/wit) A4'tje wat slechts één keer in de week bij uw potentiële klanten in de brievenbus wordt bezorgd.

Belofte

Design4W3 zal al zijn kennis en ervaring beschikbaar stellen en zich - samen met u - verantwoordelijk voelen voor de promotie en succes van uw website.

Kosten

De kosten van Web Announcement kunnen sterk varieren, het begint met €100,- en kan oplopen tot wel boven de €500,-. Deze phase zal minimaal 3 maanden doorloop verlangen.

Indien de site niet gehost wordt door Design4W3 zal hiervoor een verhoging van €40,- in rekening worden gebracht.

Zijn We Nu Klaar?

Nee, om uw website tot een volkomen succes te maken is het belangrijk om uw site regelmatig te actualiseren en zorg te dragen voor een zorgeloze beschikbaarheid van de informatie. Ook tijdens die fase zal Design4W3 u maximaal kunnen ondersteunen. De afspraken hiervoor worden vastgelegd in een Web Mastering overeenkomst.

Logo valid CSS       Logo Valid HTML 4.01

Duidelijk, Transparant, Flexibel en Bedreven!


Cross-Browser en Multi-Browser Webdesign


Alle hosting pakketten hebben het meest geavanceerde en klant­vriendelijke control panel van Plesk


Uw site draait onder het Linux besturings­systeem, een garantie voor krachtig en probleemloos functioneren.


Uw site maakt gebruik van de Apache http server, de meest populaire web server.


PHP Hypertext Preprocessor, de krachtige server-side scripting taal bij uitstek.


MySQL, het meest populaire database programma


Design4W3 Webdesign en Webhosting - Degelijk en Betrouwbaar
- Promoters -