Design4W3
info@design4w3.nl
Polstraat 67F12
7411 KX Deventer
KvK V&T 08124369

 

Quality Last Longer

Degelijk Webdesign en High Quality Web Hosting

One Stop Web Services

 


Policy Webdesign

Actualiteit

De policy van Design4W3 is er op gericht om naast een initiële dienstverlening van het Web Design, tevens het onderhoud van de website te verzorgen. Zij is van mening dat een website regelmatig moet worden aangepast aan de actualiteiten. Tevens moet een website zich ontplooien.

Functie Van De Website

Design4W3 is verder van mening dat een website een duidelijke functie moet hebben. Het simpel presenteren van een aantal plaatjes die leuk zijn om een keer naar te kijken en die dan vervolgens maanden lang ongewijzigd blijven zal niet resulteren in een groep bezoekers die regelmatig naar de website zal terugkeren. Dit zal resulteren in een afname omdat er tenslotte niets nieuws op de site vermeld wordt.

Valkuil

Internet wordt nog vaak als doel gezien in plaats van middel!

Design4W3 is daarom dan ook van mening dat de keuze voor een kant en klare website, dit kan in aanschaf zeer goedkoop zijn, een verspilling van geld is.

Een website kan onder meer gebruikt worden om de producten (of diensten) van uw bedrijf te presenteren. Dit is dan waardevolle informatie voor nieuwe bezoekers van uw website en voor de echte web surfers die op het web aan het "window shoppen" zijn.

De website kan ook gebruikt worden voor een uitgebreide introductie van een nieuw product.

Natuurlijk is het zo, dat een aantal basis gegevens eenvoudig en duidelijk moet worden weergegeven. Zo moet het niet nodig zijn dat een bezoeker lang moet zoeken naar dit soort gegevens.
Basis gegevens zijn bijvoorbeeld het volledige adres, telefoon nummers, een e-mail adres of de openingstijden van een winkel. Ook mag een route kaart, met natuurlijk hierop aangegeven waar het beste geparkeerd kan worden, niet ontbreken.

Hosting

De voorkeur gaat uit naar een hosting provider die snelheid en kwaliteit biedt. Een bezoeker verwacht dat de gevraagde pagina snel wordt vertoond en het is slecht indien een website regelmatig niet te bereiken is. Indien gewenst kan Design4W3 ook de hosting van uw pagina verzorgen tegen een gunstige prijs en met hoge kwaliteit.

Logo valid CSS       Logo Valid HTML 4.01

Duidelijk, Transparant, Flexibel en Bedreven!


Cross-Browser en Multi-Browser Webdesign


Alle hosting pakketten hebben het meest geavanceerde en klant­vriendelijke control panel van Plesk


Uw site draait onder het Linux besturings­systeem, een garantie voor krachtig en probleemloos functioneren.


Uw site maakt gebruik van de Apache http server, de meest populaire web server.


PHP Hypertext Preprocessor, de krachtige server-side scripting taal bij uitstek.


MySQL, het meest populaire database programma


Design4W3 Webdesign en Webhosting - Degelijk en Betrouwbaar
- Promoters -